BESPLATNA DOSTAVA preko 3.990 RSD
BESPLATNA DOSTAVA preko 3.990 RSD

Proizvod je dodat u korpu

Proizvod je dodat u listu želja

Teksas haljina i patike - udobno i trendy

Da li postoji išta bolje od teksasa kada je u pitanju garderoba? Biramo za tebe idealne kombinacije. Blog image

Denim se u Americi koristi od sredine 19. veka, kada su prvi put napravljene teksas pantalone. Od svoje pojave do danas je prošao mnoge transformacije i postao univerzalni materijal na svim kontinentima.

Teksas nikada ne izlazi iz mode. Od prvih farmerki na ovamo, ne postoji generacija koja je preskočila ovaj trend. Zbog činjenice da se lako kombinuje i slaže sa svim bojama, devojke ga obožavaju. Haljina od teksasa je dnevni ekvivalent maloj crnoj haljini.

Postoje brojne mogućnosti za kombinovanje graderobe, a koji god outfit da odabereš, teksas je uvek dobar izbor. Naša preporuka za ovu sezonu je teksas haljina sa patikama. Bilo da ideš na kafu sa prijateljima ili na poslovni sastanak, denim haljina je idealan izbor.

Naravno, imaj u vidu priliku za koju se spremaš. Ukoliko je samo kafa sa drugaricama, uska klasična teksas haljina se savršeno uklapa sa tvojim omiljenim patikama. Sa njom lako možeš da produžiš u noćni izlazak, jer svi znamo da se dešava da se dan prelije u noć.

Poslovni denim look

Za poslovne sastanke,košulje od teksasa i patike odaju utisak profesionalizma, a istovremeno pokazuju da se osećaš udobno u svojoj koži. U ovoj kombinaciji ćeš uvek izgledati elegantno i spremno na sve izazove. Udobnost koju pruža ova odevna kombinacija doprinosi samopouzdanju, jer ne postoji situacija koja može da te iznenadi.

Za one hrabrije, koji su spremni da eksprerimentišu, pored klasične teksas haljine Tally Weijl nudi brojne mogućnosti – haljine sa karnerima, puf rukavima, otvorenim leđima, teksas košulja-haljine, obojeni teksas.

Mastercard Maestro Visa American Express Dina Card Intesa Verified by Visa Mastercard® SecureCode™